Stöd mitt RAAM genom att bida till min insamling till Cancerfonden (klicka på loggan)

torsdag 24 maj 2012

Straffrundan

Dagens uppdrag från Lasse, cykla 10 timmar i RAAM-tempo.
Ett litet straff för utebliven träning igår, då jag hjälpte yngsta dottern flytta.
Nu kändes dagens tur absolut inte som något straff. Solen sken, fåglarna kvittrade och den sydliga vinden var svag. Körde 84:an till kårböle klättrade sedan upp till 510 m.öh innan jag rullade in i Los. Favoritfikastället Willmars Bagarbod var svårt att passera utan stopp, cykeln nästan styrde sig själv dit. Men fikarundorna får vänta till efter RAAM, nu gäller så korta och så få stopp som möjligt. Fortsatte genom vildmarken ner till Voxna. Tog därefter en genväg från Edsbyn över metropolen Ryggesbo hem till lilla järvsö.
En mil grusväg (bild) förde tankarna till Mille Miglia och 'La Strada Bianca' som jag åkte med Johan och Kalle för snart två år sedan.
Hemma igen efter 9:50, 25 mil och 19 minuter av cykeln.
Dags att mata flasklammet.

5 kommentarer:

 1. Du är bara för bra Gunnar. Verkligen intressant att följa dig på dina upptåg. Lycka till på färden och skickar med ett litet ord. -Det finns en mening med varför framrutan är större än backspegeln!
  //Emil Flordal

  SvaraRadera
 2. Du är en förebild Gunnar.
  Om man kan ta sig an strapatser med ett sånt leende som du gör går det nog lättare, även om det för mig verkar overkligt långt.
  Önskar dig all lycka på resan och en "god tur".

  /Nypan

  SvaraRadera
 3. Hej och tack så mycket.
  Alla lyckönskningar kommer säkert att behövas på den långa färden.

  / Gunnar

  SvaraRadera
 4. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 5. Läste om dig på Happy. Redan imponerad av din insats och hoppas det går bra på RAAM! Extra roligt att läsa om dina träningsrundor då jag är från Näsviken(bor nu i sthlm)och tycker det är kul att läsa om orter i Hälsingland och drömma mig hemåt.

  SvaraRadera